HTML

Lassan...

YoungEngineer 2011.03.06. 20:42

Visszatérve... Még tél közepén összeraktam az MZ-t félig, felújítatlan állapotba látva hogy fog kinézni a susnyás üléssel. Szerintem dob a motor esztétikáján. Továbbá a motor alu oldaldeknijeit lecsiszoltam durva kör csiszolópapírral... Túlságosan nemtetszett a sok durva mély karcolás az alumíniumon, gyenge finom polírozás után se. Most lehet újra csiszolni tisztára de most már legalább tükörsima lesz.

Tűnődöm, gondolkozom. Pénzem jelenleg nincs csak talán néha zsebpénz beugrik. Nyárra már van biztosított munka jó pénzel. 80-90 ezer Ft gyűlhet össze... így sajnos eltolódik őszre a nagy felújítás és az összerakás..addig maradnom kell az apróbb házi javításoknál amit most kezdtem el csinálni. Folytatás hamarosan

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youngengineer94.blog.hu/api/trackback/id/tr532716541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása